ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Карнавал за Сирни заговезни се проведе в Неделното ни училище
Карнавал за Сирни заговезни се проведе в Неделното ни училище Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Написано от Юлиана Станева   
Понеделник, 02 Март 2015 17:34
обща снимка

За първи път тази година, на Сирни Заговезни, в Неделно училище „Св.Климент Охридски“ се  проведе детски карнавал на тема „Да свалим маските преди поста“. Освен да се повеселим, събирането имаше за цел да провокира у децата размисъл над същността на поста. Да ги накара да размислят над това,че след Неделя Сиропустна започват дните,в които ние изпитваме своите вяра, търпение, упование в Божията помощ, и че в това се разкрива нашата истинска същност,тази която носим под „маската“.

Карнавалът започна с молитва, децата участваха в организирани от преподавателите игри, бориха се за парче халва, хапнаха леща и сладки, и дефилираха пред цялата Църква за да представят своите костюми.

Празненството приключи с всеопрощение между учители, родители и деца. Така с усмивки и добро настроение встъпихме в поста.
 

 снимки: Юлиана Станева
 
Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

Сродни статии

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.