ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Великденски четения във Варна
Великденски четения във Варна Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 
Сряда, 28 Март 2018 11:41
плакат

Традиционните „Великденски четения” ще се състоят във Варна. Те се провеждат с благословението на Негово Високопреосвещенство Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и се организират от църковното настоятелство при храм „Св. Атанасий”. Предвидена е следната програма: 

На 29.03.2018 г. (четвъртък) от 18.00 ч. лекция на тема: „Христовото спасително дело”. Лектор: доц. Костадин Нушев от Богословски факултет при СУ „ Св. Климент Охридски”.

На 13.04.2018 г. (петък) от 18.00 ч. лекция на тема: „Победената смърт”. Лектор: ставрофорен иконом Дончо Александров.

На 20.04.2018 г. (петък) от 18.00 ч. лекция на тема: „Христос – Нова Пасха”. Лектор: гл.ас. д-р свещеник Сава Кокудев от Богословски факултет при СУ „ Св. Климент Охридски”.

На 27.04.2018 г. (петък)  от 18.00 ч. лекция на тема: „От Пасха до Петдесетница - Осмия ден в годината”. Лектор: доц. д-р Мариян Стоядинов от Богословски факултет при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”.

Всички лекции ще се проведат в храм  „Св. Атанасий” - гр. Варна.
 
Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.