ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Агресията и нейните корени - покана за беседа
Агресията и нейните корени - покана за беседа Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 
Написано от Анастас Анастасов, Сдружение Отвори очи   
Петък, 13 Октомври 2017 12:48
агресия

Братя и сестри,

За трета поредна година сдружение “Отвори очи” организира кампанията “Православните семейни ценности”, като тази година темата е срещу агресията.

С голяма радост искаме да ви споделим, че към Тренингите, които се проведоха в “Духовно-просветен център св. Архангел Михаил” имаше сериозен интерес и взелите участие в тях бяха повече от 40 човека. И тази година партньор на сдружение “Отвори очи” беше фондация “Човек на Фокус” в лицето на о. Василий Шаган, а кампанията се проведе с финансовата подкрепа на Община Варна, Дирекция “Превенции”.

Каним всички, които имат интерес да научат как да се справят с агресията и какви са нейните корени на беседа в храм “Св. цар Борис Михаил” кв. Аспарухово на 14.10.2017 г., събота след св. Литургия.

Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.