ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Закрихме учебната година в неделното ни училище (фоторепортаж)
Закрихме учебната година в неделното ни училище (фоторепортаж) Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 4
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 30 Май 2017 12:36
закриване

На 28 май (неделя) завърши учебната година в Неделното училище "Св. Климент Охридски" към храм "Св. цар Борис" - гр. Варна. След св. литургия децата от неделното училище показаха на енорията какво са усвоили през годината. Бяха задавани въпроси на православна тематика, като възпитаниците бяха разделени на две възрастови групи. Всички деца успяха да се включат в отговорите със завидни познания по материала.

След това прот. Георги Фотакиев раздаде грамоти на децата за успешното приключване на учебната година, а тържеството приключи с почерпка с поглед към есента, когато заниманията ще бъдат подновени.

Духовенството и църковното настоятелство към храма пожелават едно прекрасно лято на нашите деца и нека с още по-голямо усърдие да изучават основите на нашата вяра и в следващата учебна година. Благодарим и на всички учителки, начело с г-жа Добринка Неделчева, за старанието и професионализма в подготовката на децата! Да сте ни живи и здрави и все така всеотдайни!

снимки: Илиян Греков

Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

Сродни статии

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.