ПЦДОН

Начало Новини Последни новини В Господа се престави нашата обична леля Пасхалина
В Господа се престави нашата обична леля Пасхалина Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 27 Декември 2016 15:25
леля Пасха

Днес сутринта, навръх Стефановден, в Господа се престави нашата обична енориашка леля Пасхалина. Тя беше една от жените, които удържаха православната вяра в Аспарухово в трудните атеистични години и до последно се стремеше винаги да е в храма и да помага на църквата. Висок пример за християнско благочестие.

Силно сме наскърбени от раздялата с нея, но и горещо вярваме, че сме придобили още един молитвен застъпник пред Господния престол.

Опелото на леля Пасхалина ще започне утре - 28 декември 2016 г. от 13,30 ч. в храм "Св. цар Борис" - гр. Варна.

Бог да я прости!

Коментари (2)
  • Николай
    Бог да я прости ! Може да прозвучи нескромно като християнин но, имам някак твърдото убеждение, че милостивия наш Господ и Бог Иисус Христос, ще настани в селенията на праведните ... Друго просто не мога някак да си представя... Тя и леля Митра, някак много отчетливо оставиха в мен ярък отпечатък и деен пример на оделотворена жива вяра, без ропот, без груба дума, и винаги някак по тяхному насърчавайки ме... Бог да прости и помилва !
  • Тодорка Милева
    Бог да прости Пасхалина! Вечна да бъде паметта й!
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.