ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Рождество Христово в Храм Св. цар Борис (снимки)
Рождество Христово в Храм Св. цар Борис (снимки) Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 8
Слаба статияОтлична статия 
Понеделник, 28 Декември 2015 19:09
рождество
 
И тази година големият християнски празник Рождество Христово беше отбелязан подобаващо във варненския храм "Св. цар Борис".
 
След приключване на св. Божествена литургия децата при Неделното училище към храма представиха с голям ентусиазъм и професионализъм сцена за Рождеството на нашия Спасител, като изпълнението обра овациите на енориашите, а всички деца от неделното училище получиха подаръци. След това традиционно със своите песни поздравиха енорията и пенсионерските състави от кв. Аспарухово в изпълнение на стари градски и народни песни.
 
Настана време и дядо Коледа и Снежанка да зарадват най-малките членове на енорията, а те се снимаха с тях и също получиха своите рождественски подаръци.
 
 
снимки: Цветина Мицова
 
Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.