ПЦДОН

Начало Новини Последни новини В храмовата книжарница пристигна сборникът "Пътят на брака"
В храмовата книжарница пристигна сборникът "Пътят на брака" Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 5
Слаба статияОтлична статия 
Петък, 18 Декември 2015 17:58
 
корица
В книжарницата при храм "Св. цар Борис"- Варна от днес се продава излезлият наскоро от печат сборник "Пътят на брака", издание на великотърновския храм "Св.  вмчк Мина". Книгата съдържа беседи, посветени на темата за брака, семейството и възпитанието на децата от перспективата на християнското учение и живот. Поместени са 14 беседи от Лимасолския митрополит Атанасий, Сисанийския митрополит Павел, архим. Андрей Конанос, архим. Ефрем Панаусис, протопр. Николай Лудовикос и приложение от протоиерей д-р Добромир Димитров, а преводач от гръцки е нашият приятел и сътрудник Константин Константинов.

Силата на живото слово на тези обичани гръцки духовници убеждава не с абстрактни теории и назидателен тон, а с примери от съвременната действителност и от историите за срещи с емблематични за Православието личности.

Книгата се продава на цена от 7,50 лв. Бройките са ограничени.

Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

Сродни статии

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.