ПЦДОН

Начало Новини Последни новини Лимасолският митрополит Атанасий ще гостува на Седмица на православната книга!
Лимасолският митрополит Атанасий ще гостува на Седмица на православната книга! Печат Е-мейл
Оценка на читателите: / 11
Слаба статияОтлична статия 
Вторник, 04 Август 2015 14:12
сборник корица

Лимасолският митрополит Атанасий ще бъде гост на тазгодишното издание на Седмица на православната книга, което ще се проведе между 7 и 13  септември във Варна. Kипърският владика лично ще представи сборника със свои беседи "Думи за живот", издаден от Ловчанска св. митрополия в превод на богослова и наш приятел Константин Константинов. 

 "Ловчанската митрополия отпечата първото книжно издание на непубликувани дори във виртуалното пространство беседи на митрополит Атанасий Лимасолски. Много скоро след това се наложи да бъде реализирано второ издание на "Думи за живот", което също е на изчерпване. Поради големия читателски интерес към беседите на владика Атанасий, вместо трето издание на "Думи за живот" Ловчанска Света Митрополия е в процес на изготвяне на нов сборник с непубликувани проповеди на Лимасолския митрополит. Този път изданието ще включва и непубликувани беседи на друг известен и много обичан гръцки проповедник - архим. Андрей Конанос", съобщава сайтът на митрополията predanie.bg.


"Думи за живот" може да бъде поръчана на  следния e-mail адрес:

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

или на тел.: 0888 286 937

Всички беседи на митр. Атанасий, публикувани в нашия сайт, можете да прочетете тук

Коментари (0)
Коментирай
Your Contact Details:
Коментари:
:D:):(:0:shock::confused:8):lol::x:P:oops::cry:
:evil::twisted::roll::wink::!::?::idea::arrow:
Security
Please input the anti-spam code that you can read in the image.
 

Флуида ООД

Сродни статии

© 2009-2018. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.