Варненска и Великопреславска св. митрополия

Флуида ООД

Направете дарение, подкрепете дейностите ни:

Търсене в сайта

04.jpg

Популярни автори

ПЦДОН

Начало
Църковен бюлетин - бр. 25
Понеделник, 07 Януари 2013 10:28

ВАРНЕНСКА И ВЕЛИКОПРЕСЛАВСКА МИТРОПОЛИЯ

 

ЦЪРКОВЕН БЮЛЕТИН

 

на енорията при храм "Св. цар Борис" - гр. Варна

  № 25/ м. декември 2012 г.


На 01.12.2012 г. Църковното настоятелство при храм „Свети цар Борис” тържествено представи енорийския детски футболен отбор „Юнак”. На младите спортисти бяха раздадени екипи от Негово Високопреосвещенство Варненският митрополит Кирил, който е и кръстник на отбора. На тържеството, на игрището на Техническия университет, присъстваха официални лица начело с кмета на район „Аспарухово” г-н Йордан Николов. Това е първият в страната детски футболен отбор, организиран и спонсориран от енорията на православен храм.
продължава>
 
Децата от Неделното ни училище в изпълнение на Рождественския си рецитал (фотогалерия)
Сряда, 26 Декември 2012 00:00

 

продължава>
 
Аспарухово вече има и детски футболен отбор към Варненска митрополия (видео)
Понеделник, 03 Декември 2012 08:45
 
Екипите на футболистите са като на "Атлетико" (Мадрид) - с кръст и котва на гърдите. "Това е символът на Варненската и Великопреславска митрополия",

Малчуганите от най-новия детски футболен отбор във Варна „Юнак” изиграха първия си официален мач след своеобразната промоция, която им организираха Варненската и Великопреславска митрополия и администрацията на район Аспарухово на спортното игрище на Техническия университет.
продължава>
 
<< Начало < Предишна 131 132 133 134 Следваща > Край >>

Страница 134 от 134

Флуида ООД

© 2009-2017. Храм Свети цар Борис Варна. Всички права запазени.
Цялостно или частично възпроизвеждане на материали от сайта е разрешено единствено при коректно цитиране на източника, авторите и преводачите. Задължително е при използване на материали от този сайт в електронни издания да се поставя хиперлинк към оригиналната статия в sveticarboris.net. Благодарим за разбирането.